Rólunk

“Ha anya vállalkozik, akkor az egész család vállalkozik.”
Ovisvagyok.hu ötlete már régóta megfogalmazódott bennem. Körülbelül 2 év kellett, mire ez a webshop ténylegesen el is készült. Na de nézzük csak, hogyan is indult meg ennek a webshopnak az útja?

A kezdetek

2013. december hónap volt, amikor elkészült első webshopom, a LOLkashop.hu. Ezzel parhuzamosan elkészült saját fejlesztésű szita műhelyünk is, melyet férjem, Zsolti és apukája fejlesztettek ki együtt, közös erővel.
Zsolti egyébként szintén egy hasonló webshop tulajdonosa, amit én gyakran csak úgy hívtam, hogy a LOLkashop.hu nagytesója, ez a LOLmarkt.hu pólósbolt. Kreativitásunknak, vágyainknak semmi sem szabhatott határt. Ahogy Zsolti fejlődött a cégével, úgy én is haladtam előre a saját online áruházammal, persze csak a saját tempómban, hiszen közben született 2 csodaszép gyermekem, Regőci (2015.) és Jankuci (2018.). Háztartás, kisbaba, kisgyerek család, anya feleség, nő, hozzátáplálás, pelenkázás, szobatisztaság, költözés, felújítás… és közben persze LOLkashop. Ha anya vállalkozik, akkor az egész család vállalkozik, na ez így volt nálunk is.

A Lolkashop.hu

Együtt jöttek az ötletelések, volt hogy babával együtt gyártottunk mindent. Közben a babaruha webshop is bővült - a babaruhák mellett megjelentek az apa-baba és anya-baba családi csomagok, majd kialakítottunk a műhelyben egy varrodát is, hiszen megismerkedtem Hajnival, aki nyitott volt minden újra, mindent megvarrt, amit megálmodtam, így a sajátmárkás termékeink is megjelentek - babaváró csomagok, babaplédek, tüll szoknyák színesítették a kínálatot. Közben nőttek a gyerekek és nőtt a LOLkashop is. Regő ovis lett és kinőttük a LOLkashop-ot.

Megszületett az Ovisvagyok.hu és az Irány az ovi! mese

Így megszületett az új webshop gondolata, az Ovisvagyok.hu, de addig is a lolkashop.hu oldalon elérhetőek lettek a gyerek pólók és megjelentek az ovizsákok is! Már csak egy másik webáruház kellett az ovis termékekhez. 2020. 2021. Babázás, covid, karantén, ovi és bölcsi, LOLkashop, majd újra karantén - közben főállású anya, feleség, nő voltam egyszerre és semmi plusz szabadidő az új weboldal létrehozására. Ekkor találkoztam egy régi kedves barátnőmmel is, Nikivel - akivel még anno együtt ültünk be az az iskolai padba és a legjobb barátnők lettünk. Közben eltelt több mint 20 év.

Érdekes a sors, mert a 20 év alatt volt hogy évekig nem is találkoztunk, mindkettőnket más irányba sodort az élet, de volt amikor meg úgy hozta, hogy a bajban, ott voltunk egymásnak.
Most az élet újra összehozott minket - és újra összeültünk, de most a családi házunk teraszán. Miközben dolgoztunk, gyerekkacaj vett minket körül, 1 éves, 2 éves, 5 éves 6 éves angyalka. Mi Nikivel ugyanúgy nevettünk, mint régen, mintha a 20 év el se telt volna, de közben körülöttünk minden megváltozott, anyák is lettünk. Elkezdtük együtt kialakítani az Ovisvagyok.hu webshopot.

Tervezés, gyártás, szerkesztés, termékfotózás, új minták szerkesztése, feltöltés vette kezdetét. Lassan haladtunk az új webshoppal, de azért haladtunk. Esténként Regőcivel és Jankucival pedig megalkottuk a mi mesénket is, “Irány az ovi” címmel, ami végül annyira megtetszett a gyerekeknek, hogy a webshopra is felkerült.

Ha szétnéztél az oldalon és tetszett, gyere vissza máskor is, mert ahogy nőnek a gyerekek, mi is változunk, így ez a weboldal is változni fog, rengeteg új termékkel fogunk még érkezni és mi piszkosul büszkék leszünk rá!
Jó böngészést és vásárlást!
Irány a webshop!
usercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram